Izvor:
20.05.2017 u 13:34
0

MAJKA OPTUŽENA ZA SMRT BEBE, A HOĆE KUĆNI PRITVOR: Moram da smršam i da brinem o starijoj ćerki!

Tanja Mahud, optužena za ubistvo osmomesečne ćerke Anje, zatražila je na suđenju u Višem sudu u Beogradu da bude puštena u kućni pritvor, ali je njen predlog odbijen.

Iz zdravstvenih razloga treba da smršam 30 kilograma, a u zatvoru nemam uslova da se na odgovarajući način lečim. Treba da vodim računa i o svojoj starijoj ćerki – rekla je Tanja Mahud.

Na sudu su svedočili i veštaci, psihijatar i psiholog, koji su izjavili da je optužena pasivnoagresivna ličnost, sklona autodestrukciji, što se manifestuje samopovređivanjem i korišćenjem psihoaktivnih supstanci.

Takođe, rekli su da nema više potrebe za merom obaveznog lečenja od narkomanije, jer posle dugog boravka u pritvoru optužena više nije heroinski zavisnik.

Sud je naložio novo veštačenje kese u kojoj je nađeno telo bebe. Sudski veštaci su ranije veštačili kese, ali ne i benkicu i pelenu koje su nađene u njima.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: Novosti, Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter