Izvor: Informer.rs
28.02.2024 u 17:03
0

MATURANT IZ ŠAPCA BRUTALNO PRETUČEN: Mladići napali srednjoškolca bez ikakvog razloga

Policija u Šapcu je identifikovala učesnike tuče u noći 17. februara u blizini splava na Savi kada je brutalno prebijen srednjoškolac (18), maturant Medicinske škole.

– Krivične prijave zbog učestvovanja u tuči biće podnete protiv sedam mladića – naveo je naš izvor.

Podsetimo, u oko pola dva posle ponoći, nakon slavlja u svečanoj sali na splavu, dok je na pakringu čekao oca da dođe po njega i odveze ga kući, mladića je napala grupa nasilnika.

Tukli su ga rukama i nogama po glavi i telu zbog čega je zadobio podlive, posekotine i otoke po glavi, licu, grudima i leđima, kao i frakturu podlaktice, a trpeo je i jake bolove.

U urgentni prijem šabačke bolnice on je transportovan sanitetom hitne pomoći u pratnji oca koji je u međuvremenu stigao. Dijagnostika je zbog brojnih povreda trajala dva i po sata, posle koje mladić nije hospitalizovan. Međutim, nedelju dana posle kobne noći je odlazio u bolnicu na kontrole i dodatna snimanja.

Slučaj su po službenoj dužnosti prijavili lekari, a u istrazi su u policiji saslušani svi akteri tuče.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter