Izvor: TANJUG
28.02.2024 u 15:50
0

MEĐUNAORDNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšene osobe povezane sa ubistvom Kožara, Hadžića, Stamatovića i Dedovića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP) u međunarodnoj akciji Vertikala uhapsili su 10 lica osumnjičenih za umešanost u ubistva Stevan Stamatović i Igor Dedović u Atini, kao i ubistva Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

DOŽIVOTNA ZA UBICU KOJI JE PIROT ZAVIO U CRNO: Pre godinu dana prišao Sanji i zverski je ubio nasred ulice

„Slobode su lišeni Milinko Brašnjević, Dušan Jovanović-Giba, Dragan Tomić, zvani Vojnik, Vladimir Vojnović, Slobodan Vujačić, Vladimir Mandić, Nataša Dedić, Rade Stojićević i Abaz Rabin“, saopštio je na konferenciji za novinare načelnik UKP MUP-a Ninoslav Cmolić.

Cmolić je dodao da je policija akciju izvela zajedno u saradnji sa pripadnicima BIA, kao i policijama BiH, Republike Srpske, Grčke i Španije.
On je rekao i da su krivične prijave podneta protiv ukupno 18 lica, a da su organizatori kriminalne grupe Radoje Zvicer, Darko Šarić i Veljko Belivuk.
Krivična prijava pored njih obuhvata i Ratka Živkovića, Milovana Zdravkovića zvanog Teg i druge.


Uhapšenima se na teret stavljaju krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo pokušaju.
Cmolić je rekao da su krivičnim delima lišeni života Alan Kožar, Damir Hađić, Igor Dedović i Stevan Stamatović i ranjena je supruga Stevana Stamatovića, Mileva Stamatovića.

Načelnik UKP je pojasnio da je Brašnjović priveden u Španiji, Abazi u Grčkoj, a svi ostali na teritoriji Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter