Izvor:
11.07.2017 u 15:05
0

MILANOVE POSLEDNJE REČI PRE SKAKANJA POD VOZ: Majko, živ se u zatvor ne vraćam!

Milan Lovrić (48), koji je prošle nedelje kamenom ubio svoju suprugu Olgu Lovrić (39) u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu, pre nego što se bacio pod voz pozvao je svoju majku i priznao joj je šta je uradio.

To je ujedno bio i njegov poslednji poziv.

– Majko, ja se živ u zatvor više ne vraćam! – bila je poslednja rečenica koju je Milan izgovorio svojoj majci, a zatim je bacio mobilni telefon i sačekao teretni voz, koji ga je pregazio.

Lovrić se nakon ubistva nije vraćao kući, već se automobilom vozio po Beogradu. Nakon zločina, jedini poziv koji je zabeležen u njegovom telefonu bio je upućen njegovoj majci.

Pričao joj je o svom životu. O tome zašto je ubio ženu, o odluci da joj oduzme život. Zamolio je da mu oprosti, da brine o njegov deci. U jednom trenutku, nesrećna žena odlučila je da ga nagovori da se preda policiji. On se tada razbesneo i rekao: „Majko, ja se u zatvor živ ne vraćam!” – objašnjava naš sagovornik i dodaje da je Milan tada isključio mobilni telefon i bacio ga.

Inače, Lovrić je ove godine nakon dve godine izašao iz zatvora, gde je bio zbog prebijanja najstarijeg sina. Od tog trenutka, njega je dva puta supruga prijavljivalja za nasilje u porodici. Prema odluci Centra za socijalni rad, zbog svega što je radio trojici svojih maloletnih sinova dobio je da ih viđa u kontrolisanim uslovima jednom u dve nedelje. U sredu, nakon što je decu i Olgu video u Centru za socijalni rad, nasrnuo je na ženu prilikom izlaska iz zgrade i počeo da je udara kamenom u glavu, dok su prestravljena deca pokušavala da ga spreče u tome i preklinjala ga da prestane. Nesrećna žena je, nakon što je on udario više puta, pokušala da pobegne i trčala je vičući: „Ubiće me!”, pokušavajući da se skloni u prostorije Centra, međutim, spas nija mogla da pronađe. Kako su rekli očevici, u jednom trenutku se čuo samo prasak stakla.

Žena se potom našla u lokvi krvi, a na glavi su joj, osim povreda nanetih kamenom, pronađeni komadi stakla. Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao niz ulicu kao da se ništa nije dogodilo. Milan je nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra za socijalni rad i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz. On se bacio pod elektromotornu kompoziciju voza u 1.15, kod stajališta Tošin bunar.

Sahraniće je pored sina

Olga Lovrić, koju je kamenom ubio bivši muž Milan, a posle toga se bacio pod voz, biće danas sahranjena najverovatnije pored svog sina, koga je izgubila pre pet godina. Olga je pre svog najmlađeg sina, koji sada ima tri godine, rodila još jednog dečaka, koji je umro samo nedelju dana posle rođenja, kažu poznanici ove porodice.

– Olga i Milan su pre oko pet godina, između drugog i trećeg deteta, dobili dečaka. Međutim, on je iz nepoznatih razloga umro nedelju dana posle rođenja! Milan je sahranjen u subotu u Šidu, odakle je rodom i gde mu živi porodica.

izvor:alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter