Izvor: Blic
20.04.2024 u 10:23
0

MLADIĆ (19) TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Odmah prebačen u Beograd!

U stravičnom direktnom sudaru automobila i vozila Hitne pomoći koji se se dogodio na magistralnom putu od Bistrice ka Priboju, u mestu Potpeć teško je povređen mladić A. M, star 19 godina. Zadobio je frakturu lobanje i izliv krvi u mozak, a zbog težine povreda prebačen je u bolnicu u Beograd.

– Mora da se obavi nekoliko operacija, mladić je u teškom stanju i hitno su potrebni davaoci krvi grupe A pozitivna, A negativna, kao i nulta pozitivna i nulta negativna. Situacija je zaista alarmantna, ne smemo dozvoliti da se tako jedan mlad život ugasi. Molimo sve ko je u mogućnosti da da krv, kaže za RINU jedan od prijatelja povređenog mladića.

Krv za teško povređenog mladića se daje u Zavodu za transfuziju krvi uz napomenu da je namensko davanje krvi za Aleksandra Markovića , šok A, Klinički centar Srbija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter