Izvor: Novosti
26.07.2022 u 10:37
0

MLADIĆ NAPADNUT SRPOM U KRAGUJEVCU! Presreli ga kolima pa posekli po butini!

U naselju Male Pčelice u Kragujevcu noćas oko 1: 30 časova dogodio se napad na mladića D. J. (18) prilikom kojeg ga je nekoliko napadača presrelo kolima i poseklo po butini oštrim predmetom za koji se pretpostavlja da je srp.

„KVRCNULO MU JE NEŠTO U GLAVI PA JE UBIO JAGODU“: Porodica i komšije paralisane od bola nakon brutalnog zločina u Zemunu!

Policija je izašla na lice mesta utvrdili da je napadnut od strane više lica, da je zadobio povrede oštrim predmetom. Pretpostavlja se da je posečen srpom, ali za to još uvek nema zvanične potvrde. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zadobio je lake povrede leve butine i pušten je kući na lečenje. 

Istraga je u toku i radi se na utvrđivanju i indentifikaciji lica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter