Izvor: Kurir
28.09.2023 u 16:08
0

MLADIĆA (19) JURILI PA IZBOLI NA SMRT: Krvavi OBRAČUN KOD BATROVACA

Mladić star 19 godina koji je ubijen preksinoć u blizini graničnog prelaza Batrovci, albanske nacionalnosti ka Kosova i Metohije, kao i njegov saputnik, bili su u sukobu sa grupom Avganistanaca, nezvanična su saznanja.

Kako smo već pisali, nedaleko od graničnog prelaza „Batrovci“ nepoznate osobe napale su dva mladića koji su peške krenuli sa graničnog prelaza prema selu Batrovci.

Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo jednog od njih i da se za počiniocem intezivno traga.

– Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata, priča vozač kamiona iz Bosne.

Detalji još nisu poznati, a kako saznajemo ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške u pravcu sela. Jedan od njih je uspeo da pobegne grupi napadača, koje su, kako nezvanično saznajemo ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspeo da pomogne dotrčao je do granice i tražio pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter