Izvor: Kurir
20.10.2023 u 13:05
0

„MOLIO SAM SE ZA BAKU, BILA JE MOJ OMILJENI ČOVEK“: Vaterpolista izneo potresnu odbranu na suđenju! U udesu mu poginula baba

Vaterpolo golman i bivši član naše juniorske reperezentacije, Milan Vitorović (28) iz Novog Sada, pojavio se juče u Višem sudu u Novom Sadu, gde mu se sudi zbog saobraćajne nesreće u kojoj je prošle godine poginula njegova baba.

Naime, kako prenosi novosadski Dnevnik, u Višem sudu u Novom Sadu počelo je suđenje sportisti koji je juče izneo odbranu, u kojoj je između ostalog rekao „da ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret“.

On je pri davanju iskaza, kako navode lokalni mediji, rekao da optužnicu smatra spornom, da je kobnog dana išao iz Šenoine ulice ka Reljkovićevoj, i da je prošao pored znaka STOP koji nije bio vidljiv, odnosno koji je bio sakriven iza kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter