Izvor: Kurir
20.10.2023 u 13:50
0

ŠLEPER STIGAO NA GRANICU, CARINICI GA PRETRESLI IAKO NIJE IMAO PRIKOLICU: Vozač napakovao tajni tovar, sve mu zaplenili (FOTO)

Carinici su u sredu na graničnom prelazu Vatin, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja.

Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje na red za kontrolu pristigao kamion domaće registracije, za čijim je volanom bio 40-godišnji muškarac.

Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi, vozač odgovorio odrično, carinici su se ipak odlučili za detaljnu kontrolu.

Tada su u šupljinama krova i zadnjoj stranici kabine, iza vozačkog i suvozačkog sedišta, otkrivene zbijeno napakovane paklice cigareta.

Кada je krijumčareni sadržaj izvađen, utvrđeno je da se radi o oko 4.000 paklica cigareta “Chesterfield“, sa akciznim markicama Severne Makedonije.

Кrijumčarene cigarete, čija je vrednost procenjena na oko 8.800 evra, zajedno sa vozilom i vozačem, preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter