Izvor: telegraf.rs
01.12.2023 u 21:27
0

MUČKO UBISTVO U ZMAJEVU: Pojavio se jak dokaz koji otkriva ubicu

Dvostruko ubistvo dogodilo se 5. jula 2022. godine, a tela Dragana M. i njegove sestre od ujaka Zore D.

M. P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena. M. P. (29) iz Zmajeva krajem decembra počinje suđenje, nakon optužbi da je u julu prošle godine, ubio dedu Dragana M. i babu Zoru D.

Završeno je antropološko veštačenje koje je ujedno i čvrst dokaz na sudu protiv optuženog.

ZLOTVOR OD OCA TERAO DECU DA PROSE: Užas u Loznici, otkriveni detalji

– Na jednom snimku se vidi kako muškarac tog 5. jula 2022. godine oko 14 sati napušta kuću. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u „dačiju“ Dragana M. i odlazi. Završeno je veštačenje koje je pokazalo da ta osoba po svim karakteristikama na licu, telu i kretanju odgovara optuženom M.P. To će ujedno biti i jedan od dokaza tužilaštva u ovom dvostrukom ubistvu- kaže sagovornik beogradskog medija blizak istrazi.

Inače, kako se sumnja u dom Dragana se vratio vratio se kako bi uklonio dokaze.

A gde je sekira?

Podsećanja radi, osumnjičeni M. P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena. U tužilaštvu je o zločinu do sada ćutao.

Dvostruko ubistvo dogodilo se 5. jula,a policija je tela Dragana M. i njegove sestre od ujaka Zore D.  našla sledećeg dana. Na telima brata i sestre bile su vidljive rane od oštog predmeta. Inspektori su odmah nakon zločina raspisali potragu za M. P. Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter