Izvor: Alo
17.06.2024 u 10:55
0

NA ULICAMA NIKŠIĆA NASTAO HAOS: Policija odmah intervenisala!

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv R.N. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i on će biti sproveden državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Odeljenja bezbednosti Nikšić lišili su slobode lice kod kojeg je pronađena eksplozivna naprava.

MUŠKARAC SA NOŽEM JURIO ULICAMA ZEMUNA: Isekao je gume na automobilu i to sve naočigled dece koja su bila unutra!

– U koordinisanoj akciji službenika kriminalističke i policije opšte nadležnosti, u Nikšiću, na trgu Save Kovačevića kontrolisano lice R.N.(37) kod kojeg je prilikom pregleda pronađena ručna bomba nepoznate marke i nož na rasklapanje koje je policija privremeno oduzela – potvrđeno je u Upravi policije Crne Gore.

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv R.N. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i on će biti sproveden državnom tužiocu na dalju nadležnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter