Izvor:
30.11.2016 u 18:59
0

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA JEZIVU SMRT: Nesrećnog čoveka psi izujedali nasmrt!

U nastavku suđenja Igori Maksimović (29), iz Petrovaradina, optuženoj za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer su psi njenog supruga 11. jula nasmrt izujedali komšiju Đurađa Marčetu (84), kao svedok saslušana je Gordana Vukosavljević, komšinica iz Ulice Bukovački, pišu "Večernje novosti".

Ona je kazala da kobnog dana nije videla šta se tačno dogodilo u dvorištu Marčeta. Za optuženu je rekla da se nikada nisu upoznale, ali da ju je viđala u prolazu.

Igora Maksimović je u svoju odbranu izjavila da je u kući bila sama sa dvoje maloletne dece i da joj je suprug Rade pre odlaska na put rekao da pusti pse da bi se osećala bezbednije, zbog mogućih krađa.

Dodala je da ih od komšijskog dvorišta deli žičana ograda.

Dva psa, rase američki staford terijer, su videvši mačku, navodno, preskočila komšijsku ogradu i napale Marčetu, nanevši mu smrtonosne povrede.

Optužena je pokušala da pomogne komšiji, ali bezuspešno. Pokušavajući da ih skloni od starca, i sama je bila povređena.

Suđenje se nastavlja 31. januara.

Novosti
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter