Izvor: Kurir
24.04.2024 u 17:59
1

NAVIJAČI GRUPE „VANDAL BOJS“ OPTUŽENI ZA NAPAD NA MLADIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Prvo ga pesnicama udarao u glavu, a onda izvadio nož

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Stefana S. (28) i Jovana J. (28) zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo nasilničko ponašanje .

– Okrivljeni su dana 25.februara na Novovm Beogradu, u jednoj pekari, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem zajedno izvršili krivično delo, te vršenjem nasilja prema drugom značajnije ugrozili spokojstvo građana i oštećenom naneli telesnu povredu – saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako se navodi, sumnja se da je Stefan S. zadao veliki broj udaraca pesnicama u glavu oštećenom, dok je njegov saučesnik nekoliko puta u glavu udario građanina koji se nalazio u istom objektu.

– Stefan S. je potom iz džepa jakne izvadio nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan ubod oštećenom u predelu levog rebarnog luka, i naneo mu laku telesnu povredu – navodi se iz tužilaštva.

TAKSISTA NAVODNO POKUŠAO DA UBIJE PUTNIKE ŠRAFCIGEROM? Isplivao snimak drame u Vranju, policija reagovala (VIDEO)

Događaju u pekradi, kako se dodaje, prisustvovala su tri građanina čije spokojstvo je bilo ugorženo.

– Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i Stefana S.. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od dve godine, a Jovana J.. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su navijači Partizanove navijačke grupe „Vandal bojs“. Na snimku koji su zabeležile kamere u pekari u kojoj se napad dogodio, vidi se koškanje ali i kako Stefan S. u ruci drži nož i teško povređenog mladića ubada u grudi – otkrio je izvor Kuria.

Prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni Stefan S., kako je ranije saopšteno, pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAVIJAČI GRUPE „VANDAL BOJS“ OPTUŽENI ZA NAPAD NA MLADIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Prvo ga pesnicama udarao u glavu, a onda izvadio nož”

  1. Sramota ,po 10 godina minimum jer ovo je preterano iživljavanje .Ajde da se povuku, ni to ne valja ,ali dvojica na jednog pa onda overa ,nož je umišljaj nije afekt,ovo treba osuditi za primer ,a i zbog neljudskosti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter