Izvor:
19.09.2023 u 17:43
0

„NE SEĆAM SE KAKO SAM ISPALA IZ AUTOBUSA“: Potresna ispovest Sanje koja je preživela strašan udes u CG, poginuo i jedan Englez

Dve osobe nastradale su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Cetinje – Budva kada je došlo do sletanja autobusa firme „Papović“ sa kolovoza u provaliju duboku 15 metara.

Devojka iz Nikšića Sanja Vučinić (24) ispričala je da je bila sve vreme svesna, kao i da je tokom sletanja ispala iz autobusa.

Ona je posle 16 časova, zbog dalje dijagnostike, prebačena iz Cetinja u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Devojka je ispričala medijima da je sedela na desnoj strani po sredini autobusa, i da je gledala u telefon kad su udarili u bankinu.

OSETIO BOL U GLAVI, PA SLETEO U PROVALIJU: Priveden vozač autobusa posle nesreće u Crnoj Gori

Čula sam vrisku putnika i tada smo pali. Tokom tumbanja sam ispala, toga se baš i ne sećam kako sam se našla van autobusa. Sama sam uspela da izađem iz provalije na ulicu – ispričala je Sanja Vučinić.

Ona je jutros oko 10 časova autobusom firme „Papović“ krenula iz Nikšića ka Budvi, gde je u popodnevnim časovima trebalo da dođe na posao u hotel „Mediteran“.

– Bila sam uzela dva dana odmora i eto ovo se desilo na povratku – kazala je ona.

Najmanje dve osobe su poginule, dok je više osoba povređeno u udesu koji se desio na putu Cetinje-Budva.

Kako je potvrđeno, došlo je do sletanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo djece.

Vozač autobusa je priveden u policiju i zadržan.

Dežurna tužiteljka Anđa Radovanović saopštila je da jedan nastradali putnik državljanin Velike Britanije, a druga ženska osoba je i dalje neidentifikovana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter