Izvor: Kurir
17.06.2024 u 10:25
0

NEMAM NIŠTA OSIM TVOJE LJUBAVI: Supruga Uroša Panića poručila mužu OVE reči!

Braća Panić, Uroš i Miloš, nalaze se u pritvoru od 24. maja kada su uhapšeni na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zato što su osumnjičeni za posredovanje u vršenju prostitucije, međutim, suprugu jednog od braće Panića nije sprečilo da pronađe način da komunicira sa njim i pored toga što je sa bratom iza rešetaka!

Naime, supruga Uroša Panića, Milica Panić, na svom Instagram profilu objavila je snimak gde se može čuti pesma koju je putem radija „Bum Bum“ posvetila svom suprugu. Reč je o pesmi Vuka Moba „Da te volim“, dok se u pozadini snimka čuje: „Od Milice za Uroša“.

POVREĐENO TROJE DECE: Vranjanac vozio pijan i sleteo sa puta dok je u kolima bila cela porodica

Stihovi pesme koju je Milica posvetila Urošu

„Nije srce kamen pa da prećutim kad me zaboli

Krenem, ali stanem – ja nemam ništa osim tvoje ljubavi

Moja rano, moja – i kada nisi tu, ja sanjam te

I nebo da se sruši, nek pucaju na mene, ali ne dam te

I zato voli me kao što nije me nijedna

Samo tebe vidim kad zavese spuste se

Ne boji se, jer samo tebe ja sam žedan

Posluži otrov, ja ću da ga popijem

I ne pitaj me zašto nikog nemam

Zašto volim sam da ostanem

Da govorim koliko si mi lepa

Ti si tu i kad svi odlaze“, stihovi su pesme posvećene Urošu Paniću.

Braća Panić se inače terete za organizovanje prostitucije i trgovinu ljudima, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branila su se da su oženjeni, porodični ljudi.

– Izjavili su da imaju žene i decu, da su porodični ljudi i da im nikada ne bi palo na pamet da se bave posredovanjem u prostituciji. Tvrdili su da im novac, zarađen na taj način ne bi ni trebao, jer imaju dovoljno prihoda za život od iznajmljivanja stanova i automobila preko rentakar agencije – otkrio je izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter