Izvor: Kurir
10.02.2024 u 09:41
0

BRAĆA PANIĆ U EPICENTRU NOVOG SKANDALA: Raspisana poternica, a oni uživaju u noćnom provodu

Braća Uroš i Miloš Panić u žiži su javnosti nakon što je za njima raspisana potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije. Međutim, iako su u bekstvu to ih nije sprečilo da na Instagramu objavljuju snimke iz noćnog provoda.

Naime, na profilu jednog od braće, Miloša Panića, objavljeno je nekoliko snimaka iz kluba, a na jednom se vidi i njegov brat Uroš, koji je takođe u bekstvu.

I Milica, Uroševa supruga, objavljivala je fotografije i snimke na Instagramu iz istog kluba kao i njen dever Miloš, dok je Uroš Panić juče zaključao svoj profil.

Nije poznato da li su snimke lično oni objavljivali ili je neko uradio to u njihovo ime, ako ima šifre profila. Tako da, braća Panić, dok ih policija juri, i dalje provociraju i ponašaju se bahato.

Na profilu Uroša Panića objavljena je slika sa jednim muškarcem koji je u Dubaiju, sudeći prema fotografijama koje ima na profilu. Prema tome, ne bi bilo neverovatno da su braća Panić pre hapšenja pobegla upravo u Dubai.

Printscreen/Instagram

Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM lišilo je slobode osumnjičene i za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom Urošem Panićem i Milošem Panićem, koji su nekoliko časova pre realizacije hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena S.L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

MESEC DANA OD SMRTI MARIČINE BEBE: Istraga privedena kraju, Srbija u suzama

Osumnjični V.S. je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cene usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 dosto do 70 odsto zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter