Izvor: Kurir
10.02.2024 u 09:59
0

U TEŠKOM UDESU POVREĐENO SEDAM OSOBA: Detalji nesreće poznati javnosti, među ugroženima i deca

U teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se sinoć dogodila oko 19.30 u Velikim Kupcima kod Kruševca, povređeno je pet odraslih osoba i dvoje dece.

Kako saznaje RTK iz pouzdanih izvora, prema prvim nepotvrđenim informacijama, za sada se kod svih povređenih radi o povredama koje nisu opasne po život.

U nezgodi su učestvovala dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom, a do udesa je došlo na delu magistralnog puta Kruševac-Razbojna, kod skretanja za Sebečevac.

Prve informacije ukazuju da je automobil marke reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru.

Nakon toga došlo je do prelaska renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je doprevrtanja renoa na krov.

BRAĆA PANIĆ U EPICENTRU NOVOG SKANDALA: Raspisana poternica, a oni uživaju u noćnom provodu

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobilanije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter