Izvor: Kurir
10.02.2024 u 10:13
0

MUŠKARAC IZBODEN U CENTRU GRADA: Sukob u Nišu imao kobnu završnicu

Nišlija povređen je sinoć u tuči koja se dogodila u centru Niša.

Kako nezvanično saznajemo, on je uboden nožem ili nekim sličnim sečivom između pola deset i deset časova.

-Muškarac ima povredu grudnog koša. Naša ekipa je intervenisala i prevezen je na reanimaciju, potvrđeno nam je u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Iz Univeritetskog kliničkog centra kažu da je povređeni muškarac stabilno.

U TEŠKOM UDESU POVREĐENO SEDAM OSOBA: Detalji nesreće poznati javnosti, među ugroženima i deca

-A. D. primljen je u UKC Niš sinoć, nešto posle 22h, sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša. Na prijemu je bio svestan i komunikativan i odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa. Pacijent odmah zbrinut, povrede sanirane i nakon stabilizacije, hospitalizovan na Klinici za grudnu hirurgiju UKC Niš.

Ovaj incident se dogodio u blizini ulice Milorada Veljkovića Špaje u centru Niša. Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima se dogodio sukob, a policija je izašla po pozivu i očekuje se da se oglase ovim povodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter