Izvor: Kurir.rs/Kosovoonline
27.07.2022 u 11:05
0

NEOČEKIVANI LJUBAVNI TROUGAO OKONČAN KOBNO: Ženu s Kosova upucao ogorčeni muž, a potom presudio ljubavniku pa sebi!

Kad je presudio suparniku, zapucao je ravno u Švajcarsku gde ona radi da i nju ubije, a pošto ju je pogodio u grudi, pucao je i u sebe

Ženu sa Kosova, koja živi i radi u Švajcarskoj, iz vatrenog oružja ranio je suprug Italijan, koji je nakon incidenta izvršio samoubistvo.

JULIJANU IZREŠETAO MUŽ NAKON ODMORA, PA PRESUDIO SEBI: Ovo je bračni par iz Starčeva o kojem bruji čitava Srbija! (FOTO)

Kako prenose švajcarski mediji, sumnja se da je motiv ljubomora. Žena (45) je ranije zatražila razvod od muža i napustila ga, ali Italijan (51) nije prihvatio razdvajanje.

On je najpre u Italiji ubio svog sunarodnika (47) sa kojim je njegova supruga započela ljubavnu vezu, a potom je otišao u Švajcarsku, gde je njegova supruga sa Kosova radila. Žena je pogođena u gornji deo tela, a počinilac je na kraju izvršio samoubistvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Koleginica ranjene žene, koja je bila svedok incidenta, kazala je da ne može da izbaci stravičnu sliku iz glave.

– Videla sam ženu kako leži na ulazu. Molila sam za pomoć. Bela košulja joj je bila u krvi –  rekla je ona.

Počinilac ovog zločina bio je mrtav kada je stigla Hitna pomoć. Žena sa Kosova je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, ali je potvrđeno da je van životne opasnosti.

Stalani gost u restoranu gde je radila žena, penzionerka Erika Malinverno, kazala je da je žena duži period imala problema sa suprugom.

– Poznajem Elenu dobro. Lepa i vredna žena. Elena već duže vreme ima problema sa mužem. Bio je veoma ljubomoran. Imaju ćerku – rekla je Malinverno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter