Izvor: Kurir.rs
27.07.2022 u 11:34
0

OPSEŽNA ISTRAGA U VEZI SA DARKOM ŠARIĆEM SE PROŠIRILA I NA NJEGOVOG BRATA: Poznati ADVOKAT otkriva šta se može sa njima dogoditi u bliskoj budućnosti!

Tužilaštvo za organizovni kriminal 19 . jula donelo je naredbu o proširenju istrage protiv organizovane kriminalne grupe Darka Šarića kojom su obuhvaćeni on, njegov brat Duško, Danilo Odović, Aleksandra Bošković, Danilo Stojanović i Milutin Radovanović.

ZA MENE ZAKONI SRBIJE NE VAŽE! Darko Šarić izašao pred SUD i izrekao STRAŠNE reči od kojih prolazi JEZA

Ovo je treće proširenje istrage u odnosu na tu kriminalnu grupu.  Kakav može biti dalji tok suđenja Darku Šariću rekao je advokat Nemanja Todorović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Duško Šarić je bio okrivljen, oslobođen je pravosnažno za određena krivična dela koja su mu se pre 10-ak godina stavljala na teret. Slobodan je čovek. Koliko znam u Crnoj Gori je. To što se ovde proširuje optužnica, ne bi trebalo da ga brine. On niti je državljanin Srbije, niti žvi u Srbiji – rekao je advokat Nemanja Todorović i dodao:

– Srbija može da ga potražuje da se Duško Šarić izruči, ali čisto sumnjam da će to Crna Gora uraditi. Ne vidim razlog zašto bi Crnogorci to uradili. Postoji nešto što se zove reciprocitet. Crna Gora poražuje Svetozara Marovića, godinama unazad, pa nikako da ga isporuči, zašto bi Crna Gora onda na bilo kakav način sa organima Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter