Izvor: happy
10.02.2024 u 17:55
0

NESTALI NUSRET UBIJEN! Policija traga za osumnjičenim, radi se na identifikaciji

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru

Telo Nusreta Destanovića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je danas, a policija intenzivno traga za osumnjičenim za njegovo ubistvo, saznaje Telegraf.rs.

– Policija intenzivno traga za osumnjičenim, radi se na identifikaciji. Imamo neka saznanja, ali i dalje radimo na tome – rečeno nam je iz MUP-a.

Podsetimo, na Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

– Viđen je u svom vozilu „golf IV“, registarskih oznaka TT029-MO, oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag. Molim svu braću u sestre ako bilo šta saznaju ili vide da prijave policiji – rekao je za RINU jedan od prijatelja koji je podelio apel o mladićevom nestanku.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

– Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli – kaže za RINU jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter