Izvor: HappyBSC/Kurir
24.06.2022 u 19:09
0

NOVI DETALJI POKUŠAJA OTMICE NA ZLATIBORU: Evo ko je napao mladića i šta je bio glavni povod!

Vest da je užička policija uhapsila M.S. (24) iz Pančeva i S.I. (21) i M.S. (20) zbog pokušaja otmice mladića (22) na Zlatiboru odjeknula je Srbijom, a sada su otkriveni i novi detalji.

ZANEMELI PRED TUŽIOCEM Osumnjičeni za bacanje bombe u dvorište na Lekinom Brdu branili se ćutanjem!

Kako pišu lokalni mediji, otmičari su sinovi poznatih biznismena iz Požarevca, a na šokantan potez odlučili su se jer im žrtva navodno dugovala novac.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da su oni sinoć mladića presreli na ulici na Zlatiboru i pokušali da ga nateraju da uđe u njihov „BMV“, koji je imao „blinkere“, tražeći mu, pritom, 2.000 evra.

Kako je saopštila policija, kada ih je jedna prolaznica ugledala, oni su joj rekli da su policajci i da se udalji, a 22- godišnjak je uspeo da se otrgne i pobegne.

Vrlo brzo, policija ih je našla i uhapsila, a kod njih su pronađena dva gasna pištolja i metalni „bokser“.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela lažno predstavljanje, prinuda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter