Izvor: Tanjug
24.06.2022 u 17:17
0

ZANEMELI PRED TUŽIOCEM Osumnjičeni za bacanje bombe u dvorište na Lekinom Brdu branili se ćutanjem!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su S.S. (24) i D.V. (27) zbog sumnje da su u večernjim časovima 9. maja bacili bombu u dvorište porodične kuće M.M. na Lekinom Brdu.

Osumnjičeni su na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, navodi se u saopštenju tog Tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

S.S. i D.V. se terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

UHAPŠEN ZBOG UGROŽAVANJA SIGURNOSTI Zadržavanje od 48 sati za M.J. zbog sumnje da je pretio socijalnim radnicima!

Eksplozija bombe pričinila je manju materijalnu štetu na kući, a povređenih i stradalih nema.

Osumnjičeni su sinoć uhapšeni u saradnji policije, Višeg javnog tužilaštva i građana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter