Izvor:
11.08.2018 u 09:50
0

NOŽEM IZBO POZNANIKA: Napadaču određen pritvor do 30 dana!

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, V.Dž. (42) iz sela Jasenice kod Žitorađe sudija za prethodni postupak Višeg suda u Prokuplju odredio je pritvor do 30 dana.

On je nožem naneo više ubodnih rana G.M. (42) iz sela Donja Konjuša kod Prokuplja, saopštila je Policija u Prokuplju. G.M. je na hiruškom odeljenju prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ gde je zbrinut.

Napad se desio noćas sat posle ponoći kod pruge nedaleko od železničke stanice u između sela Beloljin i Donja Konjuša.

Osumnjičeni inače radi kao fizički radnik u obližnjem mlinu i bio je smešten u kući kraj pruge, sa nevenčanom suprugom. Posle ponoći upao je G.M. koji je pre desetak godina počinio ubistvo i osuđen je na zatvorsku kaznu od deset godina, te je nedavno završio sa tom kaznom i krenuo na njega.

Posle komešanja i fizičkog kontakta, V.Dž. je G.M. naneo tim istim nožem više ubodnih rana.

Za sada se ne zna šta je motiv svađe i napada.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter