Izvor: Novosti
25.09.2021 u 14:38
0

OKONČANA POTERA ZA ODBEGLIM ZATVORENIKOM: Ukradenim opelom se zakucao u audi i završio u kanalu (VIDEO)

Filmska  potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) koji je upravljao ukradenom „Opel Vektrom“ okončana je noćas oko 1 sat u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove i to saobraćajnim udesom, koji je na sreću, prošao bez žrtava.

PROČITAJTE JOŠ:  NA ZGRADI U ZVEČANU RAZBIJENA VRATA: U objektu pronađene eksplozivne naprave

Mladić M. R. je, kako saznajemo, pre nekoliko dana pobegao iz Okružnog zatvora u Smederevu, da bi juče bio identifikovan u Bačkom Petrovcu gde je ukrao „Opel Vektru“. Sa njom je krenuo u jurnjavu od Novog Sada ka Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: POBEGAO IZ ZATVORA, PA TOKOM POTERE IZAZVAO SAOBRAĆAJKU U PAZOVI: Ubrzo je i priveden!

U Staroj Pazovi je bežeći od patrole novosadske policije udario u vozilo „audi A4“ koje je dolazilo iz suprotnog pravca i kojim je upravljao D. P. Nakon toga zakačio je i policijsko vozilo koje ga je pratilo i zabio se u kanal.

Kola se zapalila

U udesu je, dok je vozilo bilo u kanalu, izbio i mali požar, zbog čega su intervenisali vatrogasci. Automobil je potpuno smrskan i prava je sreća što nema teže povređenih.



Kako saznajemo, Hitna pomoć je na licu mesta pomogla M. R. nakon čega je priveden i vraćen u zatvor.

Policijska „škoda oktavia“ u udesu je ostala bez jednog točka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter