4°C

Beograd

Photo: Opština Zvečan

Izvor: Tanjug

NA ZGRADI U ZVEČANU RAZBIJENA VRATA: U objektu pronađene eksplozivne naprave

Golden Rose ad

Policija tzv. Kosova saopštila je da je danas nešto pre devet časova obaveštena da su na zgradi "Intel" u Zvečanu, gde je inače smešten Opštinski registracioni centar, razbijena vrata, a da su u objektu nađene dve eksplozivne naprave.

PROČITAJTE JOŠ: MINISTAR VULIN: "Srbija ima dostojanstven stav, ne pregovara kada joj prislonite pištolj na čelo"

Navode da su patrole Policijske stanice Zvečan, istražne i forenzičke jedinice odmah izašle na teren i da je utvrđeno da je na tom objektu razbijeno jedno staklo od izloga, te da je unutar objekta primećena jedna neeksplodirana ručna granata, crne boje, nepoznate marke.

U policiji su naveli da je protivdiverzioni tim izašao na lice mesta oko 10 časova, a da su posle obavljene kontrole objekta nađene dve eksplozivne naprave, koje su uništene u kontrolisanim uslovima.

PROČITAJTE JOŠ: ŠESTI DAN PROTESTA NA KiM: Napeta noć, predeo oko administrativne linije nadleću helikopteri

Kako je saopšteno, o svemu je obavešten dežurni tužilac koji je okarakterisao krivična dela kao "neovlašćeno vlasništvo ili posedovanje oružja i "izazivanje opste opasnosti", prenosi Kosovo onlajn.

Istraga o tom slučaju je u toku, navodi se u saopštenju koje je potpisao portparol policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad