Izvor: Kurir.rs
04.12.2023 u 10:50
0

ON NEĆE SNOSITI ODGOVORNOST, ALI RODITELJI HOĆE: Advokat otkriva kako se odvija suđenje roditeljima dečaka ubice

Treći i četvrti maj 2023. godine nažalost nikada nećemo zaboraviti. Tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar i selima oko Mladenovca zauvek će biti ožiljci našeg društva.

A sedam meseci nakon ovih tragedija oči su uprte u pravosuđe. Na ovu temu govorio je advokat  Milanom Popovićem, koji je pojasnio kako će se sudski dalje postupati.

Iz celog događaja , sa jedne strane ne mogu se odrediti krivično pravo prema njemu, ali hoće prema roditeljima i streljani u koju je navodno išao. Tužilaštvo je pribavilo potrebne dokaze. To je faza u kojoj branioci i okrivljeni mogu da se žale na potvrđenu optužnicu. Nakon izvođenja dokaza sledi odluka suda, a ukoliko sud utvrdi da su ova lica izvršila krivična dela, doneće kaznu koju smatra adekvatnu – rekao je Popović.

Podsetio je na tačne stavove kojim se terete majka i otac maloletnog ubice svojih drugova, čuvara i đaka u osnovnoj školi na Vračaru trećeg maja 2023.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter