Izvor: Tanjug
16.10.2023 u 16:04
0

Optužen mladić zbog pretnji vlasniku teretane na Novom Beogradu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv R.U. (21) zbog sumnje da je u septembru pretio smrću vlasniku teretane na Novom Beogradu.

STRAVIČNA NESREĆA U AUSTRIJI, POVREĐENI I SRBI! Prevrnuo se minibus pun radnika, jedna osoba ostala ZAROBLJENA U OLUPINI (FOTO)

Optužnim predlogom njemu je na teret stavljeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti, navodi se u saopštenju tog tužilaštva. Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom izrekne uslovnu osudu ne kraću od osam meseci sa rokom provere od tri godine od dana pravosnažnosti presude.

Takođe je predloženo kumulativno izricanje mere bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenim u trajanju ne kraćem od tri godine. On je optužen da je u septembru u blizini ulaza u teretanu, sreo zaposlene u toj teretani, te u njihovom prisustvu pretio oštećenom vlasniku teretane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter