Izvor: TANJUG
07.12.2022 u 16:26
0

OPTUŽENA ŽENA ZBOG FALSIFIKOVANJA DIPLOME MEDICINSKE ŠKOLE : Uz pomoć PREVARE volontirala u bolnici!

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv  N.Č. (27), zbog sumnje da je falsifikovala diplomu jedne medicinske sskole u Beogradu i volontirala u bolnici.

VELIKA AKCIJA MUP-A U BEOGRADU: Devojka uhapšena u svom stanu gde je krila drogu!

Okrivljenoj je za kriviccno delo falsifikovanje isprava, nakon glavnog pretresa izreccena uslovna osuda i mera bezbednosti oduzimanja predmeta, navodi se u saopsstenju Osnovnog javnog tuzzilasstva u Smederevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  U toku dokaznog postupka je tvrdjeno d aje osudjena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske sskole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra – tehniccar, koju je priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici.

Osudjena je upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 04.juna 2018. godine do 04.septembra iste godine.

 U navedenom periodu osudjena je pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju, odeljenju za produženo bolničko lečenje, kao i na odeljenju za neourologiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter