Izvor: kurir
21.02.2024 u 07:26
0

OSUĐEN BRAJAN VOLŠ: Evo koliko je dobio ROBIJE – SRAMOTA!

Brajan Volš (48), koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš za Novu godinu 2023, osuđen je danas po drugoj tužbi, za prevare sa umetničkim delima, na 37 meseci zatvora.

Pored toga, dužan je i da plati 475.000 dolara odštete.

Volš je još 2021. priznao krivicu za prodaju dve falsifikovane slike Endija Vorhola na Ibeju.

Podsetimo, Brajan Volš je optužen za ubistvo supruge Beograđanke Ane.

Ana Volš je poslednji put viđena živa 1. januara 2023, a njen nestanak prijavljen je 4. januara.

Tokom istrage nestanka, lisice na ruke stavljene su Brajanu Volšu zbog sumnje da je ubio suprugu. U martu je podignuta optužnica i njemu se na teret stavlja dovođenje u zabludu policijske istrage, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Za nestanak se saznalo tek nekoliko dana kasnije, nakon što se Ana nije 4. januara pojavila na svom radnom mestu. Policija je odmah krenula u potragu u kojoj je učestvovao i njen suprug Brajan Volš.

Kasnije se ispostavilo da je upravo on osumnjičen za ubistvo i odmah je uhapšen. Nakon svega isplivavali su detalji, a otkrivena je i jeziva pretraga u telefonu u kojoj se piše o tome kako se telo najbrže razgrađuje, kako da se očisti mesto zločina. Takođe, u podrumu njihove kuće pronađeni su i noževi sa tragovima krvi.

On se izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje tela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter