Izvor: Kurir.rs
29.09.2022 u 21:55
0

OTAC (38) OBLJUBIO ĆERKU (13): Dete se požalilo razrednom starešini da je tata dodiruje, evo ko je prijavio stravičan slučaj!

Devojčica od oca tražila da stavi pirsing i pokazala gde bi želela da se on nalazi, a otac je tražio od nje da se skine.

PROFESOR PAREŽANIN NEGIRAO DELA: Sledi saslušanje ŽRTVI koje su ga optužile za POLNO UZNEMIRAVANJE!

Zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta u Gornjem Milanovcuje uhapšen 38-godišnji muškarac. Njemu se na teret stavlja da je obljubio svoju 13-ogodišnju ćerkicu sa kojom živi. Seksualno zlostavljanje  prijavili su iz osnovne škole koju devojčica pohađa.

– Dete se najpre požalilo razrednom starešini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s detetom pozvao policiju. Devojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu deo tela gde bi želela da se on nalazi. Potom je otac devojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po telu. Prema našim saznanjima detetu je izvršena i penetracija prstom – kaže naš izvor iz policije.

Osumnjičenom za zlostavljanje deteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba detata za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema nezvaničnoj statistici ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu za protekle dve godine.

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo dok je s nanogicom čekao da bude smešten u zatvorsku ćeliju zbog obljube devojčice stare 13 godina. Dosuđenu kaznu od šest godina robije nije dočekao, a kako saznajemo, on nije bio jedini koji je obljubio ovo maloletno dete.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter