Izvor: Alo.rs
29.09.2023 u 10:50
0

OTAC PREMINUO NAKON SVAĐE SA SINOM: Naložena obdukcija

Podgoričanin A.S. (39) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici sa smrtnim ishodom. Prema informaciama policije, nakon svađe oca i sina, otac je preminuo.

Iz Uprave policije ističu da je sinoć oko 1:20 časova podgorička policija obaveštena da je nakon porodične svađe u Podgorici, u svojoj porodičnoj kući preminulo jedno lice.

„Naime, nakon porodične svađe između oca Č.S. i sina A.S., Č.S. je preminuo. Na telu nisu bili vidljivi tragovi nasilja, te je naložena obdukcija. Tužilac je kvalifikovao krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici sa smrtnim ishodom i po njegovom nalogu A.S. je lišen slobode“, navodi se u saopštenju policije.

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, policijaci su obavešeni o porodičnom nasilju i izašli su na lice mesta ali nisu zatekli tragove fizičkog nasilja nad preminulim Č.S.

Obdukcija bi trebalo da pokaže šta je uzrok smrti pokojnog Č.S. 

Podsetimo, u Crnoj Gori zvanično postoji baza podataka o porodičnom nasilju, koja pruža automatsku razmjenu prijava podataka između Uprave policije i Centara za socijalno staranje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter