Izvor:
09.05.2017 u 13:23
0

PEDOFIL SE PRAVDA NA SUDU: Nisam znao da sam se dopisivao sa detetom! (foto)

Tridesetpetogodišnji M. M. iz okoline Ivanjice, koji je osumnjičen za pedofiliju, rekao je prilikom saslušanja pred sudijom za prethodni postupak da nije znao da je devojčica iz Užica sa kojom se dopisiovao putem Fejsbuka maloletna.

Kako saznajemo, on je priznao da je 4. i 5. maja putem svog Fejsbuk profila slao poruke jedanaestogodišnjoj Užičanki, ali je naveo da nije

znao da je devojčica maloletna u trenutku kada je sa njom ostvario kontakt.

– Rekao je da na osnovu fotografija nije mogao da zaključi da se radi o maloletnici. S njom je razmenjivao poruke, kako je rekao, normalne sadržine. Pitao ju je za porodične prilike, koju školu pohađa i slično. Naveo je da joj tom prilikom nije slao bilo kakve poruke u vezi sa seksualnim odnosima s njim. Nije joj tražio da mu pošalje svoje obnažene fotografije, već je to, navodno, ona tražila od njega, pa je zbog toga i poslao slike koje je oštećena od njega zahtevala – rečeno nam je u istrazi.

M. M. je izrazio kajanje zbog svega što se dogodilo i spreman je da se izvini maloletnici i njenim roditeljima. Određen mu je pritvor.

alo.rs
​​​​​​​foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter