Izvor: Blic
04.02.2022 u 17:29
0

PIJAN PREGAZIO TROGODIŠNJE DETE! Vozio bez vozačke dozvole – mališan prevezen u bolnicu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zadržali su na trežnjenju do 12 časova četrdesetsedmogodišnjaka koji se tereti da je upravljajući teretnim vozilom marke „reno“ sa 2 promila alkohola u organizmu naleteo na trogodišnje dete i lakše ga povredio.

Vozač je, kako se sumnja, danas oko 11.40 časova u Ulici Ahmeda Ademovića udario dete koje se ulicom kretalo zajedno sa roditeljima.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je četrdesetsedmogodišnjak upravljao vozilom u stanju veoma teške alkoholisanosti i bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta zbog učinjenih prekršaja.

Povređeno dete prevezeno je u Univerzitetsku dečju kliniku, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter