Izvor: Alo
17.12.2023 u 07:25
0

PIJAN SE UPUCAO PRED DRUŠTVOM: Strašna tragedija kod Trstenika, nesrećni čovek u kritičnom stanju

Njegovo stanje je teško i ozbiljno. Priključen je na mašinu za disanje, kažu lekari.

 

.Dramatično! Muškarac (33) iz sela Velika Drenova kod Trstenika pronađen je u svojoj kući s prostrelnom ranom na glavi i nalazi se u teškom stanju! Sumnja se da je upucan pištoljem za omamljivanje stoke, ali zasad nije poznato da li je reč o pokušaju samoubistva ili o napadu.

Kako saznajemo, stravičan prizor je zatečen u petak u večernjim satima u porodičnoj kući muškarca. Policija i ekipa Hitne pomoći došli su na lice mesta i zatekli muškarca u lokvi krvi s prostrelnom ranom na glavi. Zasad nema pouzdanih informacija da li je reč o pokušaju samoubistva, nesrećnom slučaju ili brutalnom napadu. Muškarac je u teškom stanju.

– Na glavi ima prostrelnu ranu od pištolja za svinje, takozvane naprave koja se koristi za omamljivanje stoke. Bez svesti i u teškom stanju prebačen je u bolnicu – navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, nesrećni muškarac je prebačen na veštačko disanje.

– Pacijent je dovezen u UKC Niš intubiran i bez svesti. Smešten je u neurohiruršku jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju. Njegovo stanje je teško i ozbiljno. Priključen je na mašinu za disanje – rekli su iz UKC Niš.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je sebe slučajno upucao dok je bio pod dejstvom alkohola, i to pred svojim društvom.

Utvrđuje se da li je reč o krivičnom delu ili nesrećnom slučaju, a možda i o pokušaju samoubistva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter