Izvor: Kurir
25.04.2024 u 16:46
0

PODNETA JOŠ JEDNA TUŽBA PROTIV KECMANOVIĆA: Nju su svi čekali, cela nacija je uz ovu ženu

U Višem sudu u Beogradu zakazan je početak parničnog postupka protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi ubio 10 ljudi, a po tužbi nastavnice istorije koja je tada ranjena.

Pripremno ročište u ovom postupku je zakazano za 24. jun, rekla je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković. Nastavnica istorije Tatjana S. podnela je tužbu protiv Kecmanovića za naknadu nematerijalne štete usled pretrpljenog fizičkog bola, straha, umanjenja životne aktivnosti i naruženost.

Iz suda navode da je tužba protiv bračnog para Kecmanović podneta jer oni ne odgovaraju za zločin koji je on počinio, ali odgovaraju za štetu koje uzrokuje njihovo maloletno dete usled lošeg vaspitanja, rđavog primera ili porodičnih navika koje su mu roditelji dali.

KO JE BIO MARIO KOJI JE UBIJEN U ČAČKU: Osuđivan za zelenašenje, prevare, pranje para

Ovo je peta tužba u parničnom postupku protiv roditelja maloletnog K. K, koji je 3. maja prošle godine u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Prvu su podneli članovi porodice jedne devojčice koja je poginula tog dana, a drugu 27 članova porodica ubijenih, treću i četvrtu dvojica maloletnika koji su ranjeni tom prilikom. Krivični postupak protiv roditelja, instruktora i vlasnika streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletnik vežbao pucanje, počelo je u ponedeljak i tada je odlučeno da ono bude zatvoreno za javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter