Izvor:
09.11.2016 u 15:19
0

Policija šokirana saznanjem: Otkriveno ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović!

Ubica pevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.

Kako je premijer Aleksandar Vučić rekao, policija je uspela da reši taj slučaj, a kako Kurir saznaje reč je o podvojenoj ličnosti, koja nije svesna da je počinila zločin.

Nakon danonoćne istrage, koja je trajala mesecima, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

U pitanju je osoba koja je pati od jednog od najtežih oblika poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se ne seća kako i zašto je učinio – kaže izvor iz istrage.

Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnost.

On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počinio tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majka maloletnog deteta.

Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu sa pevačicom i žive u Borči i Crvenki.

Neki od njih su privođeni na informativni razgovornekoliko puta dok su određeni prolazili i poligrafska ispitivanja.

Na osnovu tih dokaza policija je utvrdila da se ubica ne seća samog zločina.

Sve vreme se ponaša kao osoba koja nema veze sa tim , jer je ubeđen da to nije uradio/uradila. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabeležen ovakav slučaj – dodao je sagovornik.

Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da se ovaj slučaj reši. Ubistvo Jelene Marjanovićpostalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen – rekao je premijer Aleksandar Vučić nedavno.

Sve što sam zbnao, rekao sam policiji. Sve sumnje koje sam imao predočio sam njim, a i onima koji to proveravaju. Zovu me kada im zatrebam za neka nova saznanja – rekao je Zoran Marjanović.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter