Izvor: Kurir.rs
07.09.2022 u 13:35
0

PONAVLJA SE SUĐENJE ZA SUROVO UBISTVO NIŠKOG PREDUZETNIKA: Apelacioni sud ukinuo presudu, braća opet na optuženičkoj klupi!

Braći Nikoli (36) i Marku (41) Mladenoviću opet će se suditi za ubistvo niškog privatnika Draška Ranđelovića  (46) u jednoj od hala preduzeća „Min kopeks“.

POČELO SUĐENJE ZA SVIREPO UBISTVO BESKUĆNIKA U NOVOM SADU: TUKLI GA, PA GA USMRTILI SATAROM!

Ovaj privatnik je 8. oktobra 2020. godine nađen mrtav u hali koju je iznajmljivao da bi pokrenuo biznis za proizvodnju neke vrste nameštaja.

Nikola je u prethodnom postupku osuđen na 20 godina zatvora, dok je njegov brat Marko oslobođen.Sada je Apelacioni sud ukinuo tu odluku tako da će im se ponovo suditi.

– Ono što ovog momenta mogu da kažem je da se nadam će sud u ponovljenom postupku postupiti po primedbama na koje je ukazao Apelacioni sud i shodno tome u ponovljenom postupku doneti pravilnu i zakonitu odluku – rekla je zastupnica porodice Ranđelović, Miljana Jovanović.

Ranije na sudu je rečeno da se Nikola posvađao kobnog dana sa Draškom i posle toga je došlo do tuče gde je Ranđelović udaren nekoliko puta macolom i sekirom. Pre toga je, rečeno je na sudu, Marko je napustio mesto ubistva. Braća su u prvom ispitivanju sakrila od policije da su znali za ubistvo već samo da su pokojnog Draška zatekli mrtvog u hali.

– Porodica ne bi bila zadovoljena bilo kojom kaznom, jer nijedna kazna ne može da vrati Draška. Takođe, smatramo da je presuda skandalozna posebno u delu oslobođenja krivične odgovornosti za delo koje je okrivljenom Marku Mladenoviću stavljeno na teret, a to je krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao nacin za koje je Krivicnim zakonikom predviđena kazna doživotnog zatvora kao i da je kazna koja je izrečena Nikoli s obzirom na okolnosti slučaja mala – saopšteno je ranije iz porodice Ranđelović.

Nikola je duže vreme bio zaposlen kod Draška kao radnik, a Marko, kako je rekao na sudu, tek mesec ili dva dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter