Izvor:
27.12.2017 u 15:04
0

PORODIČNA DRAMA U NOVOM SADU: Pijan nasrnuo na majku, komšije čule svađu i pozvale policiju!

V. M. (30) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da zadavi svoju majku D.H. (49) u porodičnom stanu u novosadskom naselju Telep. Oboje su bili pod dejstvom alkohola i to im nije bio prvi put da prave incidente.

Incident se dogodio u subotu u Vršačkoj ulici u naselju Telep, kada je V.M. posle svađe ćebetom pokušao da zadavi svoju majku.

– On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva u pokušaju. Sve se dogodilo u subotu uveče, kada su se majka i sin žestoko posvađali. Počelo je sitnim čarkama, da bi preraslo u svađu prepunu uvreda i pretnji. U jednom trenutku mladić je izgubio kontrolu, uzeo ćebe, bacio ga preko njene glave i počeo da je davi. Žena je zapomagala i otimala se i sin srećom, nije uspeo u svojoj nameri. Zahvaljujući komšijama, policija je došla na lice mesta i uhapsila nasilnika – rekao je izvor blizak istrazi.

V.M. i njegova majka bili su pijani, a odranije su poznati kao problematična porodica.

– Policija je često ranije svraćala u tu kuću zbog incidenata. Majka i sin su 23. decembra bukvalno celu noć pijančili. Bili su mrtvi pijani kada se dogodila drama. Nakon što su popili veću količinu alkohola, počeli su da se svađaju i vređaju. U jednom trenutku V.M. je obmotao ćebe njoj oko glave i počeo je da je guši. Ona je vrištala i dozivala pomoć, a sve to su čule komšije, koje su pozvale policiju. To je problematična porodica, nisu ugrožavali druge, koliko znamo, ali su se međusobno često svađali i tukli – rekao je.

Na lice mesta došla je policija, ali i Hitna pomoć, međutim, žena je odbila lekarsku pomoć.

– Nije želela da je lekari pregledaju, bila je mrtva pijana i odbijala je bilo kakvu pomoć. Njen sin se tereti za ubistvo u pokušaju, ali postoji mogućnost da se to promeni, jer ga majka sigurno neće teretiti, niti ga krivi. U novosadskoj policiji V.M. je dao izjavu, ali nije poznato šta je naveo kao razlog napada na majku – tvrdi izvor.

Kako navode komšije iz Vršačke ulice u Novom Sadu, iz tog stana često se čula buka.

– Njih dvoje mnogo piju i kad god se zapiju, nastane neki haos. Iz njihovog stana često se čuje vikanje, vređanje i svađanje. Komšije su i sada zvale policiju jer su čule da majka zapomaže! Nažalost, to nije prvi put da su se potukli. Ovde su već svi navikli na buku – ispričao je jedan od komšija Vršačke ulice.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter