Izvor: happybsc
19.01.2021 u 17:16
0

POTRESNA ISPOVEST U „POSLE RUČKA“ Pribio me uz sebe i stavio mi jezik u usta!

Mika Aleksić nije bio jedini koji je seksualno zlostavljao polaznike svoje glumačke škole.

ŠOK U EMISIJI „POSLE RUČKA“ O MIKI ALEKSIĆU: Jedna od nas je seksualno zlostavljana!

Novo ime otkriveno je u današnjoj emisiji „Posle ručka“ Happy televizije gde su gošće u studiju prepričavale kroz kakav su pakaoa prolazile sa seksualnim predatorima. Osim Mike Aleksića poznato je da je svojevremeno Bata Miladinović imao slične metode za zlostavljanje i uznemiravanje svojih učenika koje je priprema za FDU.

NEVIĐENO! Besni gledalac napadao žrtve Mike Aleksića, a onda je Jovana Grgurević uradila nešto neočekivano! (FOTO)

– On je nas izvodio po tri koje smo čitale zajedno neki tekst. Onda nam se približavao, a mi nismo znale šta radi jednostavno smo osećale da je to nešto lose, nešto što ne treba da se dešava. Međutim nisam znala šta on to iza radi, ja u tom trenutku nisam imala ni svoj prvi poljubac – rekla je Mirjana Đorđević- Obradović, koja je poput voditeljke „Posle ručka“ Jovane Grgurević, glumačku školu pohađala kod Bate Miladinovića.

POZNATA GLUMICA SUROVO ISKRENA: Otvoreno su mi rekli da ulogu mogu dobiti samo preko kreveta!

Gošća Happy televizije je nastavila priču o svom bolnom iskustvu…

– Pre ovog incidenta on je pozvao moje roditelje i rekao da smo ja i još par drugarica posebno talentovane i da će nas staviti u manju grupu. Rekao im je i da nema potrebe da dolaze jer sam ja već velika. Rekao mi je „ja sam ti ovde kao otac, ja ću ti pomooći u svemu“, a onda je stavio svoj jezik u moja usta, ja sam izletela, plakala sam u autobusu, a onda sam ušla u kuću i ispričala roditeljima da mi se nešto strašno dogodilo – završila je Mirjana svoju potresnu ispovest.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

Emisija „Posle ručka“ danas je imala temu o privođenju osumnjičenog Mike Aleksića i njegovog nasrtaja na maloletne polaznice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter