Izvor: happybsc
19.01.2021 u 16:38
0

NEVIĐENO! Besni gledalac napadao žrtve Mike Aleksića, a onda je Jovana Grgurević uradila nešto neočekivano! (FOTO)

Sramno!

ŠOK U EMISIJI „POSLE RUČKA“ O MIKI ALEKSIĆU: Jedna od nas je seksualno zlostavljana!

U emisiju „Posle ručka“ uživo se uključio gledalac koji je hteo da priča o aferi silovanje u glumačkoj školi za koje je osumnjičen Mika Aleksić.

Osoba koja se nakon izlaganja psihologa Vanje Bokun uključila u program, iznela je, blago rečeno, sraman stav o prijavi protiv Mike Aleksića.

– Silovanje postoji ali ovo nije silovanje. Od ove priče nema ništa, garantujem vam svojim životom. Zašto su se devojčice vraćale u tu školu ako su ih tamo silovali, da im nije bilo lepo ne bi se vraćale. Ona nema dokaz jer je pristala. Mnoge su žene izgubile glavu ali nisu obraz, završio je izlaganje svog sramnog stava ovaj čovek – završio je gledalac šokantno izlaganje!

POZNATA GLUMICA SUROVO ISKRENA: Otvoreno su mi rekli da ulogu mogu dobiti samo preko kreveta!

Voditeljka Jovana Grgurević bila je izrevoltirana ovim stavom:

– Najmlađa žrtva imala je 10 godina, da li hoćete da kažete da je ona to tražila? Da je ona to htela? Molim Vas režijo odmah isključite ovog čoveka! – rekla je voditeljka vidno iznervirana.

Reč je uzela i Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

– Silovanje je silovanje i ne možete da delite silovanje na ono sa pocepanim vešom i bez. Sramno je ovo što pričate.

I Saša Borojević, savetnik predsednika Međunarodne policije, izrazio je žaljenje, ali i nadu da stav ovog čoveka ne izražava mišljenje javnog mnjenja!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter