Izvor: Kurir.rs
27.02.2023 u 11:35
0

SVETLANU PROGLASILI MRTVOM, A ONDA SU NJENOM SINU REKLI DA MOŽE DA JE POSETI: Epilog bizarne nesreće u Surčinu parališe!

Svetlana je posle neseće proglašna mrtvom, dok je suprug prebačen u bolnicu.

Svetlana K. (54) i njen muž Nikola (58) pregaženi u Surčinu, porodici rekli da je umrla, kasnije saznali da je u bolnici.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD ŠIMANOVCA: Automobil sleteo sa puta, vozač i suvozač u bolnici (FOTO)

U petak oko 18 časova u beogradskom naselju Surčin u Vinogradskoj ulici došlo je do teške saobrćajne nesrećeu kojoj su povređeni nevenčani muž i žena iz ovog naselja, Svetlana K. (54) i Nikola Đ. (58).

Svetlana je posle neseće proglašna mrtvom, dok je suprug prebačen u bolnicu. Međutim, potpuni obrt dogodio se kada su njihov sin i kum Aleksandar I. otišli u posetu povređenom Nikoli i saznali da je Svetlana živa.

Bahata vožnja

Svetlana je, inače, majka osmoro dece i njihova najmlađa ćerka ima 13 godina. U trenutku nesreće sa njima je bio jedan od sinova koji je, zajedno sa roditeljima, pomagao komšiji da prenese stvari za selidbu.

– Pao je već mrak, mi smo taman završavali selidbu kom komšije. Stao sam u jednom trenutku video kao na njih naleće crveni džip. Nju je bukvalno prebacio preko automobila, bio je direktan udarac, dok je njega zakačio i snažno oborio. Vozio je sigurno preko 100 na sat. Ja sam pritrčao, okrenuo Svetlanu jer nije bila svesna, ruke su mi bile skroz krvave – priča Svetlanin i Nikolin sin.

Prema njegovim rečima, žena je u kritičnom stanju, a Nikola je pušten na kućno lečenje sa prelomom skočnog zgloba i ozbiljnijim povredama glave.

– Svetlani je izvađena slezina, ima povrede karlice, glave, nogu… Nije nam jasno kako je došlo to toga da je prvo proglase mrtvom, ali pretpostavljamo da su je pomešali sa ženom koja je istog dana podlegla pod kamion, prvo fizički, pa posle i u papirima iako smo mi njena dokumenta doneli – kaže sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter