Izvor: alo
20.02.2024 u 09:04
0

PREVOZIO 14 MIGRANATA KOD BUJANOVCA: Izgubuio kontrolu nad vozilom, pa SLETEO sa puta

U teškoj saobraćajnoj nesreći stradale su tri osobe, a ostali povređeni i zbrinuti u zdravstvenih ustanovama. Povrede je zadobio i vozač

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Vranju, Novostima je potvrđeno da je R.R. državljanin Srbije (43) zadržan zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi jer je prevozio 15 migranata iz afričko – azijskih zemalja u vozilu marke BMW, kada je usled velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta kod mesta Aliđerci.

U teškoj saobraćajnoj nesreći stradale su tri osobe, a ostali povređeni i zbrinuti u zdravstvenih ustanovama. Povrede je zadobio i vozač.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Oboren pešak u Čačku, policija stigla na lice mesta

Vozač automobila će sa krivičnom prijavom biti priveden dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter