Izvor: TELEGRAF/TANJUG
20.02.2024 u 10:38
0

STRAHOTA KOD PREŠEVA: Tri osobe poginule,MNOGO povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Preševa

Tri osobe su poginule, a 14 je povređeno, među kojima i vozač osumnjičen za krijumčarenje ilegalnih migranata, u saobraćajnoj nesreći na državnom putu Preševo-Bujanovac, kod sela Aliđerce.

PREVOZIO 14 MIGRANATA KOD BUJANOVCA: Izgubuio kontrolu nad vozilom, pa SLETEO sa puta

Do nesreće je došlo sinoć kada je osumnjičeni R.R (1981) iz sela Crnotince u nameri pribavljanja koristi neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja i usled neprilagođene brzine sleteo je sa puta a vozilo se prevrnulo, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju. Povređenima je ukazana lekarska pomoć u određenim zdravstvenim ustanovama.

U klinički centar Niš prebačeno je četvoro povređenih, od kojih jedno 15- godišnje dete s politraumom, jedna osoba od 18 godina sa povredama grudnog koša, u jedinicu intenzivne nege primljena je 37-godišnja osoba s politraumom, a povređeno je i jedna 47-godišnje lice koje ima kontuziju grudnog koša i u stabilnom je stanju.

Kako je saopštilo VJT u Vranju, uviđaj na mestu nesreće je obavio dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odeljenja u Bujanovcu. Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter