Izvor: TANJUG
22.06.2022 u 17:53
0

PRIZNAO KRIVIČNO DELO: Određena sudska mera muškarcu koji je pretukao brata šipkom

Osumnjičeni za prebijanje brata metalnom šipkom N.P. danas je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi mera zabrane prilaska, sastajanja i komuniciranja na udaljenosti od 50 metara od oštećenog, što je sud i usvojio, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DRAMA NA PALILULI: Metalnom šipkom pretukao brata po glavi

Osumnjičeni je objasnio da je incident nastao oko majke, koju je brat od strica trebalo da pričuva dok je on sa decom bio na bazenu, ali to nije učinio.

On je naveo da se kaje zbog svega i da ranije sa bratom od strica nikad nije imao problema, kao i da će sve učiniti da izglade odnose.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo teške telesne povrede.

Sumnja se da je on u alkoholisanom stanju metalnom šipkom, bratu sa kojim živi u istom domaćinstvu, juče naneo teške telesne povrede – otvorene prelome.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter