Izvor: Kurir.rs
12.09.2023 u 15:43
0

PRONAĐEN OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU U AUTO-PERIONICI: „Pucao sam u njega jer je SLAO PORUKE MOJOJ ŽENI“

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Dušan R. zbog sumnje da je 10. septembra ove godine u auto-perionici u Zemunu iz vatrenog oružja, za čije držanje nema dozvolu ispalio više hitaca u pravcu oštećenog N.P., ali ga nije pogodio.

– Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, preneli su mediji.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivčnim delom Izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Dušan R. 10. septembra došao do auto-perionice i kuće oštećenog N.P.,naoružan pištoljem koji je odmah po dolasku repetirao i krenuo ka N. P. koji je uzeo kuhinjski noć i krenuo ka osumnjičenom.

Dušan R. je tada ispalio nekoliko hitaca u pravcu N. P. ali ga nije pogodio.

– Oštećeni je zamahnuo nožem i naneo osumnjičenom posekotinu u predelu leve nadlaktice, nakon čega je osumnjičeni, povlačeći se ispalio još nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, koji je išao sa nožem prema njemu, ali ga nije pogodio. Potom je pobegao s lica mesta, prenose medije.

„UNAKAZIO JE, VILICA JOJ UPALA U USTA“: Žena iz Zemuna monstruozno mučena danima, oglasila se njena majka i iznela stravične detalje!

U auto-perionici sve vreme bio prisutan svedok-oštećeni, koji je kako bi se zaštitio od hitaca koje je ispaljivao osumnjičeni, sklonio iza svog automobila.

Inače, kako nezvanično saznajemo osumnjičeni je potvrdio da je N. P. njegov drug i komšija.

– Izjavio je da je N. P. njegovoj ženi slao lascivne poruke, a da je iste poruke slao i svim ženama njihovih drugova. Rekao je da se iznervirao kada je to saznao, uzeo pištolj i otišao kod N. P. – otkriva izvor, prenose mediji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter