Izvor:
07.06.2024 u 17:22
1

MOSKVA DIKTIRA USLOVE: Sukob u Ukrajini će se završiti pod Ruskim uslovima , rekao je PUTIN

Mirovni pregovori su zasnovani ili na pobedi ili na porazu, a Rusija namerava da pobedi, rekao je predsednik Vladimir Putin u petak na pitanje o sukobu u Ukrajini

Mirovni pregovori su zasnovani ili na pobedi ili na porazu, a Rusija namerava da pobedi, rekao je predsednik Vladimir Putin u petak na pitanje o sukobu u Ukrajini.

 

KAŽU ŠIRE JEZIK MRŽNJE: Međunarodna federacija za ljudska prava koju finansira Soroš traži od MKS hapšenje Medvedeva i Simonjan

 

Putinovi komentari došli su tokom panela pitanja i odgovora na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF). Navodeći da je rukovodstvo u Kijevu nelegitimno i da se Zapadu ne može verovati, ruski lider je rekao da to Moskvi neće stati na put.

„Svi pregovori su zasnovani ili na vojnom porazu, ili na vojnoj pobedi. Naravno, pobedićemo“, rekao je Putin.

Moskva je otvorena za pregovore, ponovio je Putin, ali treba da bude u stanju da veruje ljudima na drugoj strani i da joj se ponude uslovi koji su u njenom interesu. Mirovni pregovori ne mogu biti zasnovani na „fantazijama“, dodao je on.

Putin je mislio na priznanja bivših lidera Nemačke i Francuske o mirovnom procesu iz Minska, koji je tobože nastojao da reši spor u Donbasu koji je počeo 2014. Zapad je samo odugovlačio sa vremenom, rekli su Angela Merkel i Fransoa Oland u decembru 2022. .

Ruski predsednik Vladimir Putin nije isključio mogućnost izmena ruske nuklearne doktrine.
„Ova doktrina je živi instrument i mi pomno pratimo šta se dešava u svetu, oko nas i ne isključujemo neke izmene u ovoj doktrini“, rekao je ruski predsednik na plenarnoj sednici Internacionale Sankt Peterburga. Ekonomski forum.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MOSKVA DIKTIRA USLOVE: Sukob u Ukrajini će se završiti pod Ruskim uslovima , rekao je PUTIN”

  1. ako Rusija na čelu sa putinom ne zaustavi sunovrat ovog svijeta i sve zle duhove ništa ga drugo neće zaustaviti, mislim na kolektivni zapad. sotone

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter