Izvor: Blic.rs
14.01.2020 u 14:45
0

PROSTITUTKAMA DAVALI NADIMKE, PA OBJAVLJIVALI OGLASE Evo kako je funkcionisala najveća grupa makroa u Srbiji

Članovi grupe koji su uhapšeni zbog sumnje da su se bavili prostitucijom u Srbiji i BIH, njih 22, sebi i angažovanim ženama davali nadimke kako ne bi bili otkriveni, a zatim su svoje usluge oglašavali sredstvima javnog informisanja!

Organizatori grupe se sumnjiče da su organizovali i fizičko obezbeđenje stanova u kojima su se žene bavile prostitucijom, a kontrolisali su takođe dolaske njihovih klijenata. Zatim su, kako se sumnja, novac prikupljen od obavljenog „posla“ delili među sobom u skladu sa zadacima koje su obavljali.

HUMANI GEST NIŠKOG KARDIOLOGA: Moniki poklonio novac od važnog priznanja!

Uloga policajca koji se našao među uhapšenima bila je da kontinuirano prikuplja podatke o određenim osobama i vozilima i na taj način omogući krimi-grupi da nesmetano posluje.

Prilikom pretresa stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni policija je oduzela veću sumu novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, kao i internu dokumentaciju koju su članovi vodili. Takođe, pronađena je i privremeno oduzeta manja količina opojne droge, municija, kao i četiri vozila koja su korišćena u izvršenju ovog krivičnog dela.


PROČITAJTE JOŠ

SERGEJU PREKRŠAJNA PRIJAVA: Bahatost na naplati!

VLADO GEORGIEV PREŽIVEO NEZGODU: Pevač besan, proklinje krivce!

ISPLIVALA TAJNA PREPISKA SINA „TAJSONKE“ SA VIDIKOVCA: Mali podržao mamino batinanje milicajke! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter