Izvor: Kurir
21.02.2024 u 19:29
0

RASVETLJENA MISTERIJA OKO SLUČAJA BRAĆE PANIĆ: Oglasio se kum, pa otkrio sve detalje, rešio da progovori i u potpunosti ih raskrinka!

Ivan Z. koji je uhapšen u akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika JRM, na saslušanju u tužilaštvu priznao je posredovanje u prostituciji.

-U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je I.Z. na okolnosti izvršenja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije. Uhapšeni je priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret i izjavio da je on svoju drugaricu oštećenu T.K koja je tražila posao, preporučio M.P. i U.P. jer je znao da traže devojke za masažu, kao i da mu je poznato kakva vrsta masaže je nuđena klijentima – saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

Takođe je, kako se navodi, izjavio da je tražio od oštećene da mu da procenat od zarade, da mu je odbegli Uroš Panić kum.

– Rekao je da se kaje zbog krivičnog dela koje je učinio. Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na saozvršioce, od kojih su dvojica – U.P. i M.P. u bekstvu, kao i na svedoke oštećene Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen – dodaje se u saopštenju.

TRAGEDIJA U DUBOČICI: Ubijen kik-bokser, nesrećni mladić izrešetan na svoj 23. rođendan

Kako je Kurir pisao, braća Miloš i Uroš Panić su u bekstvu i za njima se traga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter