Izvor: TANJUG
25.04.2024 u 07:41
0

REAGOVAO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Pronađena majka iz Kaluđerice koja je maltretirala dete na video snimku

Majka koja je tukla uplakanu bebu i snimak nasilja u porodici delila na društvenoj mreži, pronađena je u Kaluđerici

avnost u Srbiji ostala je zgrožena nakon snimka koji je danas kružio društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako majka udara svoje dete u prenosu uživo, dok je pratioci mole da prestane.

Video snimak je izazvao burne reakcije korisnika društvenih mreža, koji su zahtevali da se nešto preduzme povodom porodičnog nasilja.

olicija je odmah reagovala i pronašla ih, a dete na sebi nema vidljivih povreda.

Prvobitno je dete pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, a zatim ga je preuzeo Centar za socijalni rad. Ono je odmah prebačeno u Dečju kliniku u Tiršovu na dalje preglede.

Majka je takođe odvezena u zdravstvenu ustanovu.

U konsultacijama sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva protiv majke biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter